| Inloggen | Lid worden
Terug naar boven

Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering 2023 + Fashion AI & Human recources AI seminar

Beste leden,

Graag nodigen wij jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering op 15 juni 2023. Tijdens deze bijeenkomst zullen we jullie op de hoogte brengen van belangrijke ontwikkelingen binnen onze vereniging.

Datum: 15 juni 2023

Tijd: 15:00 - 18:00 uur Locatie: HTC AI Innovation Center

Programma:

14.45 uur:          Inloop

15:00 uur:          Ledenvergadering

15:30 uur:          AI seminar

17:00 uur:          Borrel

Na de Algemene Ledenvergadering hebben wij het genoegen om drie presentaties te organiseren, waarbij ook niet-leden van harte welkom zijn om aanwezig te zijn. We hebben twee AI-specialisten en en een technologie advocaat uitgenodigd die hun expertise met ons zullen delen.

Jelle Stienstra, Digital Strategy Director bij PTTRNS.ai, zal ons meenemen in de wereld van fashion AI. Hij zal spreken over PTTRNS.ai en hoe artificial intelligence wordt toegepast in de mode-industrie.

Onze tweede spreker is afkomstig van 8vance Matching Technologies en zal ons informeren over het bedrijf en de toepassing van artificial intelligence in Human Resources. We zullen meer te weten komen over hoe artificial intelligence wordt gebruikt om de juiste match te maken tussen personeel en bedrijven.

Onder derde spreker is afkomstig van Louwers IP|Technology Advocaten. Hij zal een update geven over de huidige stand van de AI verordening en de belangrijkste bepalingen uit (de huidige versie van) deze verordening toelichten.

Na de presentaties is er gelegenheid om na te praten en te netwerken tijdens de borrel.

Wij hopen jullie in grote getalen te mogen verwelkomen op deze informatieve en inspirerende bijeenkomst. Gelieve je aanwezigheid te bevestigen via secretariaat@brainporttechlaw.nl

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Brainport Techlaw.