| Inloggen | Lid worden
Terug naar boven

WEBINAR

WEBINAR: Too complex to litigate?

Op 17  november 2020 vindt het webinar Too complex to litigate? plaats over omgaan met geschillen in de tech-industry. De seminar wordt georganiseerd door Technology Arbitration & Mediation Institute (TAMI) en Brainport Techlaw. We staan uitgebreid stil bij technologische geschillen en hoe deze in het praktijk worden aangepakt en opgelost.

Tijdens dit webinar delen ondernemers en juristen hun ervaringen met geschillen. We starten met 5 korte presentaties van 5 à 10 minuten en vervolgens vindt een interactieve discussie (panelleden en de gasten) plaats op basis van stellingen.
Het panel bestaat onder anderen uit:

1. Juridisch:
o Arbiter (dr. Martin Beckmann LLM van Adviesbureau Beckmann BV)
Martin Beckmann geeft juridisch advies aan bedrijven en ingenieurs op het gebied van software, compliance, privacy, auteursrecht en de AVG. Hij is lid van diverse arbitrage instituten zoals London Court of International Arbitration en de German Maritime Arbitration Association.

o Mediator ( mr. Manon Schonewille zakelijk mediator en arbeidsmediator)
Manon is sinds 1996 als business mediator actief in zowel binnen- als buitenland en mediate contractenrechtelijke geschillen, zakelijke kwesties en vraagstukken rond (beëindiging van) samenwerkingen. Als oprichter van Legal Rebel werkt zij met start-ups om goede samenwerkingsafspraken te maken, helpt zij teams om effectiever samen te werken en is zij mediator bij arbeidsgeschillen.
Daarnaast is zij gastdocent en internationaal opleider bij Toolkit Company en publiceert zij regelmatig. Een actuele serie is: the 7 Keys to Unlock Mediation's Golden Age (hier te lezen) en auteur van o.a. het handboek Toolkit Mediation (meer info hier).

o Jurist (Frank Blatter van BLATTERLEGAL)
Frank is een ervaren jurist die veel tech startups en scaleups heeft bij gestaan in het voorkomen en oplossen van geschillen.
2. Bedrijfsleven:

o Hubert von Heijden van Flexotels
Hubert von Heijden is oprichter van Flexotels, leverancier van opvouwbare luxe hotelkamers voor evenementen. Voorheen ontwikkelde hij vastgoedprojecten op het gebied van vrijetijdsbesteding. Hij zag de behoefte aan een luxere overnachting tijdens meerdaagse evenementen en kwam toen op het idee.

o Sander Haartsen van Haartsen Interim Services
Sander Haartsen is een zelfstandig organisatieadviseur, -begeleider & coach die innovatieve hightech scale-up ondernemers in Zuidoost-Brabant (Brainport Eindhoven) op interim-/projectbasis helpt. Voorheen had hij een bedrijf in de thermische ontbraamtechniek waar hij een dispuut kreeg met een toeleverancier.

Programma informatie:
Datum: donderdag 17  november 2020
Presentaties en paneldiscussie: 16:00 tot 17:30 uur
Doelgroep: start-ups, scale-ups, tech ondernemers en juristen


Meld je hier aan. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding. Een dag voor het webinar ontvangt u de link waarmee u op de dag van het webinar toegang tot het webinar krijgt.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via secretariaat@brainporttechlaw.nl of 040-2950313.