| Inloggen | Lid worden
Terug naar boven
08.12
ONLINE Na aanmelding sturen wij u een link om deel te nemen aan deze Teams-bijeenkomst.
Inschrijven
Terug naar programma

Share event

WEBINAR

Technology Update Sessie over Data, met 2 onderwerpen: Toepassingen van Deep Learning & Machine-data: op weg naar de connected f

Op dinsdag 8 december organiseert The House of Technology een online bijeenkomst .

Als vervolg op het congres van vorig jaar (Toepassingen van Big Data) hebben we in de huidige omstandigheden een online versie van een algemene bijeenkomst.

We hebben 2 sprekers die beide dieper ingaan op de mogelijkheden van data: Albert van Breemen (VBTI) en Maarten Reekmans (Reniver).

Albert van Breemen - Tijdens deze bijeenkomst laat Albert zien aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de agri en logistiek hoe je Deep Learning technieken binnen de industrie kunt inzetten. Daarnaast vertelt hij ook over de ontwikkeling van een eigen product: RapidVision, waarmee je als eindgebruiker kunt profiteren van AI en Deep Learning zonder dat je hierover diepe kennis hoeft te hebben.

Maarten Reekmans - Een belangrijke driver voor productiebedrijven is de optimalisatie van hun productieprocessen. Het digitaal verbinden van machines en productielijnen helpt hen hierbij om de productie te kunnen monitoren en aansturen, en gebruik te maken van AI en predictive analytics. In deze webinar gaat Maarten in op het aspect van standaardisatie van productiedata en het connecteren van “donkere machines” die voorheen geen enkele digitale informatie afgaven.

Meld je hier aan. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding. Dan sturen wij u een link om deel te nemen aan deze Teams-bijeenkomst.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via marty.van.de.ven@thehouseoftechnology.nl of  06 1986 4495.