| Inloggen | Lid worden
Terug naar boven
19.06
De Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45, 5211 VD 's-Hertogenbosch
Inschrijven
Terug naar programma

Share event

Joint event

Uitnodiging BourgondIEz IE-diner van het zuiden

De vorige editie van BourgondIEz, hét IE-diner van het zuiden, heeft alle verwachtingen overtroffen. "Het Zuiden" is afgelopen jaar bovendien koploper in economische groei in Nederland gebleven en verantwoordelijk voor een aanhoudende ontwikkeling van nieuwe intellectuele eigendomsrechten. Genoeg reden aldus om een nieuwe editie van BourgondIEz te organiseren voor alle IE-professionals uit "het Zuiden".

Tijdens de 2019 editie van BourgondIEz is er voor deze professionals weer ruimte voor het leggen en bestendigen van onderlinge contacten, het delen van kennis en het aan elkaar scherpen van de (juridische) zwaarden. Uiteraard mag een bourgondische omlijsting hierbij niet ontbreken.

Alvorens het "walking dinner" wordt geserveerd zal Carreen Shannon, Legal
Director (IP) litigation & licensing bij ASML, een eerste lezing geven met als
titel “Een kijkje in de IP-keuken van ASML” en aansluitend zal Gino van Roeyen,
IE-advocaat bij Lawnch een smakelijke afsluiter verzorgen over
noemenswaardige anekdotes en opmerkelijke cases uit de recente IE-historie.

BourgondIEz is een spontaan initiatief en is bedoeld voor advocaten, gemachtigden,
academici, rechters, bedrijfsjuristen, overheidsdienaren, maar ook studenten met
aantoonbare affiniteit met het IE-recht.

Datum: 19 juni 2019 (ontvangst 17.00 uur; aanvang presentaties 17:30 uur).

Locatie: De Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45, 5211 VD 's-Hertogenbosch (nabij station 's-Hertogenbosch, 10 minuten lopen). Bij de Verkadefabriek is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten: € 85,- exclusief BTW (inclusief walking dinner en dranken). Na aanmelding zijn de kosten verschuldigd, ook wanneer u niet komt. Restitutie is niet mogelijk.

Betaling: Na aanmelding ontvangt u een factuur. Deze factuur kan betaald kan worden op bankrekening NL59RABO0155441493 t.n.v. Patentwerk B.V. o.v.v. “BourgondIEz” en factuurnummer.

Aanmelden: Ga naar https://www.bourgondiez.nl/aanmelden/ .Indien u dieetwensen heeft, kunt u dat noteren op het aanmeldformulier.

Meer informatie over het event  treft op www.bourgondiez.nl  

Organisatie van BourgondIEz 2019

Ernst-Jan Louwers (Louwers IP|Technology Advocaten), Anniek Schalekamp (BRight Advocaten), Jos van der Linden (Merkenbureau Abcor),Inge Lakwijk (Van Iersel Luchtman Advocaten) en Bas Langenhuijsen (Patentwerk).