| Inloggen | Lid worden
Terug naar boven

Cursus

CURSUS OCTROOIRECHT

In de Brainport-regio worden de meeste octrooiaanvragen ingediend en verleend. Voor veel bedrijven en kennisinstellingen zijn octrooien een belangrijk deel van hun bedrijfsvoering. Dit betekent wellicht ook voor u dat u te maken hebt met: contracteren over octrooien, vragen over exploitatie en handhaving van octrooien, octrooi(aanvragen) in de boedel bij faillissement etc.

 

Vanuit bedrijven en kennisinstellingen klinkt al jaren de roep om meer en diepgaandere kennis over octrooirecht bij advocaten. Daarom organiseert Brainport TechLaw, samen met opleidingsinstituut DeltaPatents en advocatenkantoor Taylor Wessing, een cursus octrooirecht.

Programma

Deze cursus bestaat uit vijf dagdelen: vier dagdelen octrooirecht en één dagdeel handhaving. Tijdens de eerste vier dagdelen geven octrooigemachtigden van DeltaPatents u uitleg over het formele en materiële octrooirecht. Tijdens het vijfde dagdeel gaan advocaten van Taylor Wessing in op handhaving van octrooirechten en gerechtelijke procedures. Na afloop ontvangt u van DeltaPatents een certificaat. Download de brochure hier voor het uitgebreide programma.

Kosten

Voor leden van Brainport TechLaw: € 1.500 ex btw.

Voor niet-leden van Brainport TechLaw: € 2.000 ex btw.

PO punten

De cursus bestaat uit 20 netto PO uren. Na afloop wordt een certificaat verstrekt door Delta Patents.

Wanneer?

De cursus wordt gehouden op 24 maart, 21 april, 12 mei, 2 en 23 juni 2020 van 12.30 tot 17.15 uur in Eindhoven.

 

Voor wie is de cursus bedoeld?

Advocaten en juristen die zich willen verdiepen in het octrooirecht.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via dit formulier.

Lees hier de annulerings- en betalingsvoorwaarden.