| Inloggen | Lid worden
Terug naar boven
10.11
ASML De Run 6501 · 5504 DR, Veldhoven en VDL NSA Metaal De Run 4234, 5503 LL Veldhoven
Inschrijven
Terug naar programma

Share event

Cursus

Cursus techniek voor juristen, gelieerde en financiële beroepen op 10 november & 1 december

Als je je cliënten goed wilt bedienen, moet je hun taal spreken. Letterlijk en figuurlijk. Dit geldt bij uitstek voor de technologiebranche. Hoe lopen de processen in deze industrie? Met welke materialen en technieken werken ze? Met welke issues hebben ze te maken?  Brainport TechLaw organiseert dit najaar speciaal voor u in slechts twee dagdelen de cursus Techniek voor juristen, gelieerde en financiële beroepen.

Over de cursus

In twee sessies van elk een halve dag leert u op hoofdlijnen met welke processen bedrijven in de mechatronica te maken hebben en maakt u zich de bijbehorende terminologie eigen.

De cursus wordt op locatie gegeven, bij bedrijven die direct de theorie met de praktijk verbinden. Zo krijgt u een nog concreter beeld van hun dagelijkse omgeving. Al deze kennis neemt u vervolgens mee in de overeenkomsten en financiën die u voor hen opstelt of beoordeelt.


Doelstelling

Na de cursus Techniek voor juristen, gelieerde  en financiële  beroepen zult u uw cliënten in de technologische branche op hoofdlijnen beter begrijpen en  - dus - betere (samenwerkings-) en financieel zaken overeenkomsten opstellen en beoordelen.

 
Doelgroepen

Advocaten, octrooigemachtigden, fiscalisten, accountants, financiers, investeerders,

bedrijfsjuristen (hbo- en academisch niveau), financieel directeuren die technologische samenwerkingen moeten beoordelen, merken- en modellengemachtigden.

 Werkwijze

Tijdens de cursus krijgt u inzicht in ketensamenwerking en modulaire opbouw van componenten. De cursus concentreert zich op mechatronica producten in high mix, low volume en high complexity. We lichten gebruikte technieken en materialen op hoofdlijnen toe, ondersteund door video’s.

Tenslotte geven we inzicht in moderne, concurrerende, nieuwe technologieën en wat deze technieken onderscheidt van de bestaande.

Onderdeel van de cursus is een excursie, waarbij een aantal technieken in de praktijk wordt getoond.

De eerste sessie is op 10 november bij ASML De Run 6501 · 5504 DR, Veldhoven en de tweede sessie is op  1 december bij VDL NSA Metaal De Run 4234, 5503 LL Veldhoven van 12:30 – 18:00 uur. Uw docent is de heer Jan van Moorsel, voormalig adjunct-directeur bij Mikrocentrum met een brede ervaring in de maakindustrie.

De kosten voor beide sessie bedragen € 450,- voor leden van Brainport TechLaw. Niet-leden betalen € 550,-. Prijzen zijn exclusief BTW.

Er is beperkt plaats, dus schrijf u snel in voor deze cursus!