| Inloggen | Lid worden
Terug naar boven

Sponsor

Louwers IP│Technology Advocaten

Louwers IP|Technology Advocaten is een modern nichekantoor op het gebied van IT/internet, privacy en intellectuele eigendom en vooral ook op het snijvlak van recht en technologie. Het kantoor is sinds 2006 gevestigd in design- en technologieregio Brainport Eindhoven.
Procedures, contracten, ad hoc of strategisch advies, due diligence en structurele ondersteuning zoals contract- en IP-management. Wij vinden de beste oplossing voor u en staan aan uw zijde.
Wij staan marktpartijen en (semi)overheden bij in het tijdig onderkennen en interpreteren van de ontwikkelingen op het gebied van IT, internet, innovatie en technologie en het goed regelen van hun positie en belangen.
Brede kennis en ervaring is aanwezig ten aanzien van alle aspecten van intellectueel eigendomsrecht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan advies en geschillen over merkenrecht, auteursrecht, namaakproducten, plagiaat, databankenrecht, octrooirecht, kwekersrecht, modellenrecht, handelsnamen, domeinnamen, het opstellen van licentieovereenkomsten en franchising.

Terug


https://www.louwersadvocaten.nl/

Contactpersoon

Ernst- Jan Louwers